Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet. Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel

Távfelügyeleti díjaink riasztórendszerrel rendelkező ügyfeleknek

Távfelügyeleti szolgáltatás Országos lefedettséggel!

A távfelügyeleti szolgáltatást két lehetőség szerint csoportosítjuk. Egyik a szolgáltatás típusa a másik pedig az átjelzés fajtája. 

A távfelügyeleti szolgáltatás két típusát különböztetjük meg.

1. Értesítéses szolgáltatás
2. Kivonuló járőrszolgálat

1. Értesítéses szolgáltatás

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket.

2. Kivonuló járőrszolgálat

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink elindítják a kivonuló járőrünket és a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket. Téves riasztásjelzés esetén lehetősége van az ügyfélnek a járőr lemondására a riasztástól számított 2 percen belül. Amennyiben ez megtörtént a kivonulás nem számít téves indokolatlan kivonulásnak.

Átjelzés fajtái szerint:

1. GPRS átjelzés
2. IP modulos átjelzés

  1. GPRS átjelzés:

A GPRS szolgáltatásnál az átjelző eszközt és a benne lévő sim kártyát mi biztosítjuk ügyfeleink részére. Ezáltal nincs semmilyen plusz költsége a kommunikációnak tehát nincs plusz telefonköltsége az ügyfélnek. Az ingatlanon belül helyezkedik el a riasztóközpont szabotázsvédett dobozában ezáltal az ingatlanon kívülről nem szabotálható mint a telefonvonal. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. Kérhető hozzá saját fejlesztésű mobil applikációnk melynek plusz havi költsége 1.270 Ft/hó ezért cserébe korlátlan számú mobilon vagy táblagépen használható és nincs szükség a működéséhez helyi internet kapcsolatra.

2. IP modulos átjelzés:

Ezen átjelzés fajta az ingatlanban levő szélessávú internet kapcsolatot használja. Ennél az átvitelnél minden esetben szükséges az internetszolgáltató modemét szünetmentes egységgel ellátni hogy áramkimaradás esetén is működjön a távfelügyeleti átjelzés. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. Ezen típusú átjelzéshez a mobil applikáció díjmentes szolgáltatás.

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése minden esetben az aktuális közlekedési, meteorológiai és bűnügyi szempontok szerint történik, úgy, hogy a szerződésben vállalt – maximum 15 perces – kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A kiérkezési idő a gyakorlatban 6-8 percet jelent. A kivonuló járőr hegyvidéki területen terepjárókkal, a belvárosi részeken mozgékony motoros járőrökkel egészülnek ki, a hatékony intézkedés érdekében. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági járőrök.

Havi szolgáltatási díjaink :

A távfelügyelet csatlakozás díjmentes országosan, a szükséges Gprs átjelzőt ingyen biztosítjuk ügyfeleink részére 1 perces életjel lekérdezéssel! 

Lakossági díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ) :  

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 3.307 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:  4.866 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:2.000.000Ft

 Üzleti díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ): 

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 4.000 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 570.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 5.900 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Lakossági díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ):

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 3.307 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 5.504 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Üzleti díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ):

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 4.000 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 570.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 7.047 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Pénzintézeti díjak: 

Kivonulás, IP modulon keresztül: 10.900 Ft+Áfa / hó
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:10.900 Ft+Áfa / hó

Kivonulással Duplikált GPRS + IP átjelzéssel: 11.900 Ft + Áfa / hó

 Többletszolgáltatások díjai :

Intervallumfigyelés: 1000 Ft + Áfa / hó
Nyitás Zárás jelentés naplózása,és online küldése: 0 Ft + Áfa / hó /havi 1 alkalommal utólagosan/

Emailben nyitás zárás egyéb jelzések küldése
valós időben amikor az esemény történik: 500 Ft + Áfa / hó
Több email címre is beállítható és szelektálható hogy melyik címre milyen események érkezzenek.

Mobilalkalmazás használata a rendszer ki és bekapcsolásához:  1000 Ft + Áfa / hó

IOS 8-tól iPhone és iPad-ra és androidos telefonokra és tabletekre is letölthető verzió, tableten
akár vezeték nélküli kezelőként is használható.) Riasztó típusától függetlenül működik távfelügyeleti szolgáltatásunkkal.
A GPRS kimenetein keresztül egyéb eszközeinket is vezérelhetjük pl: elektromos kapu, garázsajtó, udvarvilágítás, hűtés, fűtés, öntöző rendszer, stb. amennyiben az eszközökkel az összeköttetés lehetséges. NEM szükséges hozzá semmilyen internet kapcsolat a helyszínen! Az alkalmazás maximum 6 db ingatlan riasztó rendszereit tudja kezelni.

Plusz értesítendők: 0 Ft
Díjköteles kivonulás az 5. alkalomtól: 4.000 Ft + Áfa / alkalom
Eseti kivonulás díja (Nem kivonulós szolgáltatás esetén): 10.000 Ft + Áfa / alkalom

Tűzjelző távfelügyelet díjai :

Tűzjelzés fogadása 80 db érzékelőig:    19.900 Ft + Áfa / hó
Tűzjelzés fogadása 81 db érzékelőtől:   24.900 Ft + Áfa / hó
200 db érzékelő vagy 800 m2 méret felett egyedi díjat állapítunk meg.

Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló a tűzátjelzésre vonatkozó szabályok 54/2014. (XII. 5.)
BM rendelet 2015. március 5-én hatályba lépett 156. § -a szerint: A tűzátjelzés a katasztrófavédelmi
szerv által felügyelt helyre elektronikus úton való továbbításának első fokú tűzvédelmi hatóság
által meghatározott díja havi 6. 615 Ft + Áfa/objektum, amely díjat a távfelügyeleti
havi díj már tartalmazza, és amely díj továbbításra kerül a
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság felé.

Téves (indokolatlan) kivonulás díjai :

Évente az első 4 alkalom : ingyenes
Évente az 5. alkalomtól: 4.000 Ft + Áfa / db
Az ügyfél kérésére történő kivonulás: 4.000 Ft + Áfa / db (kivonulós szolgáltatás esetén)
    Az ügyfél kérésére történő kivonulás: 10.000 Ft + Áfa / db (értesítéses szolgáltatás esetén)  

Kiemelt távfelügyeleti területeink :

Szolgáltatásaink országosan elérhetőek változatlan feltételekkel azonban kiemelt területeinken az előnyös infrastruktúra miatt a díjtáblázatokban szereplő áraink még kedvezőbbet tudunk ajánlani Önnek. Az alábbi területek tartoznak kiemelt területeink közé:

Abasár, Abda, Ács, Ácsteszér, Adács, Alattyán, Almásfüzitő, Alsónémedi, Alsópetény, Alsószentmárton, Alsózsolca, Apátvarasd, Apc, Ászár, Aszód, Atkár, Bábolna, Bag, Bakonybánk, Bakonysárkány, Bakonyszombathely, Ballószög, Bana, Bánk, Bársonyos, Békéscsaba, Berkenye, Berkesd, Biatorbágy, Bisse, Bogád, Boldog, Borsosberény, Bőny, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budapest, Csány, Csarnóta, Császár, Csém, Csép, Csomád, Csörög, Dány, Debrecen, Debrecen-Józsa, Dejtár, Detk, Diósd, Diósjenő, Diósviszló,, Drávaszabolcs, Drávaszerdahely, Drégelypalánk, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Erdőkertes, Erdősmecske, Érsekvadkert, Erzsébet, Ete, Etyek, Felsőgöd, Felsőpetény, Fót, Fótliget, Galgahévíz, Garé, Gomba, Gordisa, Göd, Gödöllő, Gönyű, Gyál, Gyód, Gyömrő, Gyöngyös, Gyöngyöshalász, Gyöngyösoroszi, Gyöngyöspata, Gyöngyössolymos, Gyöngyöstarján, Győr, Győrladamér, Győrság, Győrújbarát, Győrújfalu, Győrzámoly, Halmajugra, Hánta, Harkány, Hatvan, Héhalom, Helvécia, Herceghalom, Heréd, Hont, Horpács, Hort, Ipacsfa, Ipolydamásd, Ipolyszög, Isaszeg, Jászágó, Jászárokszállás, Jászberény, Jászfelsőszentgyörgy, Jászfényszaru, Jászjákóhalma, Jásztelek, Karácsond, Kecskemét, Kemence, Kerekegyháza, Kerekharaszt, Kerékteleki, Keszü, Kétbodony, Kisbér, Kisharsány, Kisigmánd, Kisjakabfalva, Kismaros, Kistapolca, Kistarcsa, Kóka, Komárom, Kóspallag, Kovácshida, Kozármisleny, Kökény, Lébény, Letkés, Lothárd, Lovászhetény, Lőrinci, Ludas, Maglód, Magyarsarlós, Márfa, Márianosztra, Markaz, Martonfa, Mátraháza, Matty, Mecseknádasd, Mende, Mezőörs, Miskolc, Mocsa, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Monostori Erőd, Mór, Nagyharsány, Nagyigmánd, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykozár, Nagykökényes, Nagymaros, Nagyoroszi, Nagypall, Nagyréde, Nagyszentjános, Nagytarcsa, Nagytótfalu, Naszály, Nézsa, Nógrád, Nőtincs, Nyúl, Ócsa, Őrbottyán, Pálosvörösmart, Palotás, Pánd, Patak, Páty, Pécel, Pécs, Pécsudvard, Pécsvárad, Pellérd, Penc, Perbál, Petőfibánya, Pilis, Pilisszentiván, Pogány, Pusztaberki, Pusztamonostor, Rád, Rákóczifalva, Remeteszőlős, Rétalap, Rétság, Romhány, Romonya, Selyp, Siklós, Siklósnagyfalu, Sülysáp, Szada, Szajol, Szák, Szákszend, Szátok, Szécsénke, Szeged, Szendehely, Szente, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetszentmiklós, Szob, Szolnok, Sződ, Sződ-Nevelek, Sződliget, Taksony, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tárkány, Telki, Tényő, Tereske, Tóalmás, Tolmács, Tök, Törökbálint, Tura, Túrony, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vámosszabadi, Városföld, Vasad, Vecsés, Vének, Veresegyház, Verőce, Vérteskethely, Veszprémvarsány, Villány, Visonta, Vokány, Zagyvaszántó, Zebegény, Zengővárkony, Zsámbék, Zsámbok.

Távfelügyeleti szolgáltatás igényléséhez hívja a + 36 70 / 750 0 750 – es telefonszámot!
Vagy írjon e-mailt az info@ingyenlakasriaszto.hu – ra és felkeressük önt !

AJÁNLATKÉRÉS/ÉRDEKLŐDÉS
ÖNT IS ÉRDEKLI AZ INGYEN RIASZTÓ AKCIÓNK? SZERETNE HASONLÓAN KEDVEZŐ, EGYEDI AJÁNLATOT KAPNI? ÍRJON NEKÜNK!
Az ingatlan típusa:
Mikor kereshetjük Önt?

KÉRJE DÍJMENTES KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI AJÁNLATUNKAT MOST!

ELEKTRONIKA VONALA VAGYONVÉDELEM – INGYENLAKÁSRIASZTÓ DIVÍZIÓ © MINDEN JOG FENNTARTVA