Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet. Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel

Távfelügyeleti díjaink riasztórendszerrel rendelkező ügyfeleknek

Távfelügyeleti szolgáltatás Országos lefedettséggel!

A távfelügyeleti szolgáltatást két lehetőség szerint csoportosítjuk. Egyik a szolgáltatás típusa a másik pedig az átjelzés fajtája. 

A távfelügyeleti szolgáltatás két típusát különböztetjük meg.

1. Értesítéses szolgáltatás
2. Kivonuló járőrszolgálat

1. Értesítéses szolgáltatás

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket.

2. Kivonuló járőrszolgálat

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink elindítják a kivonuló járőrünket és a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket. Téves riasztásjelzés esetén lehetősége van az ügyfélnek a járőr lemondására a riasztástól számított 2 percen belül. Amennyiben ez megtörtént a kivonulás nem számít téves indokolatlan kivonulásnak.

Átjelzés fajtái szerint:

1. GPRS átjelzés
2. IP modulos átjelzés

  1. GPRS átjelzés:

A GPRS szolgáltatásnál az átjelző eszközt és a benne lévő sim kártyát mi biztosítjuk ügyfeleink részére. Ezáltal nincs semmilyen plusz költsége a kommunikációnak tehát nincs plusz telefonköltsége az ügyfélnek. Az ingatlanon belül helyezkedik el a riasztóközpont szabotázsvédett dobozában ezáltal az ingatlanon kívülről nem szabotálható mint a telefonvonal. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. Kérhető hozzá saját fejlesztésű mobil applikációnk melynek plusz havi költsége 1.270 Ft/hó ezért cserébe korlátlan számú mobilon vagy táblagépen használható és nincs szükség a működéséhez helyi internet kapcsolatra.

2. IP modulos átjelzés:

Ezen átjelzés fajta az ingatlanban levő szélessávú internet kapcsolatot használja. Ennél az átvitelnél minden esetben szükséges az internetszolgáltató modemét szünetmentes egységgel ellátni hogy áramkimaradás esetén is működjön a távfelügyeleti átjelzés. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. Ezen típusú átjelzéshez a mobil applikáció díjmentes szolgáltatás.

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése minden esetben az aktuális közlekedési, meteorológiai és bűnügyi szempontok szerint történik, úgy, hogy a szerződésben vállalt – maximum 15 perces – kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A kiérkezési idő a gyakorlatban 6-8 percet jelent. A kivonuló járőr hegyvidéki területen terepjárókkal, a belvárosi részeken mozgékony motoros járőrökkel egészülnek ki, a hatékony intézkedés érdekében. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági járőrök.

Havi szolgáltatási díjaink :

A távfelügyelet csatlakozás díjmentes országosan, a szükséges Gprs átjelzőt ingyen biztosítjuk ügyfeleink részére 1 perces életjel lekérdezéssel! 

Lakossági díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ) :  

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 3.307 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:  4.866 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:2.000.000Ft

 Üzleti díjak ( távfelügyelet, kiemelt területen ): 

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 4.000 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 570.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 5.900 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Lakossági díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ):

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 3.307 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje:360.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 5.504 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Üzleti díjak ( távfelügyelet, nem kiemelt területen ):

Értesítéssel, GPRS modulon keresztül: 4.000 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 570.000Ft
Kivonulás, GPRS modulon keresztül: 7.047 Ft+Áfa/hó A szolgáltatás kártérítési limitje: 2.000.000Ft

Pénzintézeti díjak: 

Kivonulás, IP modulon keresztül: 10.900 Ft+Áfa / hó
Kivonulás, GPRS modulon keresztül:10.900 Ft+Áfa / hó

Kivonulással Duplikált GPRS + IP átjelzéssel: 11.900 Ft + Áfa / hó

 Többletszolgáltatások díjai :

Intervallumfigyelés: 1000 Ft + Áfa / hó
Nyitás Zárás jelentés naplózása,és online küldése: 0 Ft + Áfa / hó /havi 1 alkalommal utólagosan/

Emailben nyitás zárás egyéb jelzések küldése
valós időben amikor az esemény történik: 500 Ft + Áfa / hó
Több email címre is beállítható és szelektálható hogy melyik címre milyen események érkezzenek.

Mobilalkalmazás használata a rendszer ki és bekapcsolásához:  1000 Ft + Áfa / hó

IOS 8-tól iPhone és iPad-ra és androidos telefonokra és tabletekre is letölthető verzió, tableten
akár vezeték nélküli kezelőként is használható.) Riasztó típusától függetlenül működik távfelügyeleti szolgáltatásunkkal.
A GPRS kimenetein keresztül egyéb eszközeinket is vezérelhetjük pl: elektromos kapu, garázsajtó, udvarvilágítás, hűtés, fűtés, öntöző rendszer, stb. amennyiben az eszközökkel az összeköttetés lehetséges. NEM szükséges hozzá semmilyen internet kapcsolat a helyszínen! Az alkalmazás maximum 6 db ingatlan riasztó rendszereit tudja kezelni.

Plusz értesítendők: 0 Ft
Díjköteles kivonulás az 5. alkalomtól: 4.000 Ft + Áfa / alkalom
Eseti kivonulás díja (Nem kivonulós szolgáltatás esetén): 10.000 Ft + Áfa / alkalom

Tűzjelző távfelügyelet díjai :

Tűzjelzés fogadása 80 db érzékelőig:    19.900 Ft + Áfa / hó
Tűzjelzés fogadása 81 db érzékelőtől:   24.900 Ft + Áfa / hó
200 db érzékelő vagy 800 m2 méret felett egyedi díjat állapítunk meg.

Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló a tűzátjelzésre vonatkozó szabályok 54/2014. (XII. 5.)
BM rendelet 2015. március 5-én hatályba lépett 156. § -a szerint: A tűzátjelzés a katasztrófavédelmi
szerv által felügyelt helyre elektronikus úton való továbbításának első fokú tűzvédelmi hatóság
által meghatározott díja havi 6. 615 Ft + Áfa/objektum, amely díjat a távfelügyeleti
havi díj már tartalmazza, és amely díj továbbításra kerül a
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság felé.

Téves (indokolatlan) kivonulás díjai :

Évente az első 4 alkalom : ingyenes
Évente az 5. alkalomtól: 4.000 Ft + Áfa / db
Az ügyfél kérésére történő kivonulás: 4.000 Ft + Áfa / db (kivonulós szolgáltatás esetén)
    Az ügyfél kérésére történő kivonulás: 10.000 Ft + Áfa / db (értesítéses szolgáltatás esetén)  

Kiemelt távfelügyeleti területeink :

Szolgáltatásaink országosan elérhetőek változatlan feltételekkel azonban kiemelt területeinken az előnyös infrastruktúra miatt a díjtáblázatokban szereplő áraink még kedvezőbbet tudunk ajánlani Önnek. Az alábbi területek tartoznak kiemelt területeink közé:

 Budapest, Budakalász, Dunakeszi, Pomáz, Szentendre, Csobánka, Göd, Fót, Mogyoród, Csömör, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Nagytarcsa, Dunaharaszti, Halásztelek, Alsónémedi, Taksony, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Sólymár, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunavarsány, Délegyháza, Üröm, Pilisborosjenő, Vác, Kosd, Kóka, Tápiószecső, Sülysáp, Úri, Tápióság, Szentmártonkáta, Nagykáta, Tápióbicske, Tápiószentmárton, Tóalmás, Dány, Zsámbok, Vácszentlászló, Valkó, Tura, Jászfényszaru, Hatvan, Lőrinci, Selyp, Hort, Heréd, Nagykökényes, Kerekharaszt, Boldog, Csány, Mende, Gyömrő, Maglód, Ecser, Pécel, Isaszeg, Gödöllő, Üllő, Vecsés, Gyál, Monor, Aszód, Biatorbágy, Szada, Csomád, Jászberény, Albertirsa, Csévharaszt, Felsőnyáregyháza, Gomba, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Péteri, Pilis, Vasad, Aszód, Bag , Iklad, Hévízgyörk, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Ráckeve, Szigetbecse, Makád, Dömsöd

 Siófok, Siófok-Szabadi Fürdő, Siófok-Sóstó, Siófok-Diós, Balatonvilágos, Balatonszabadi, Siófok-Kiliti, Siófok-Balatonszéplak, Siófok-Töreki, Ságvár, Zamárdi, Szántód, Nagyberény, Som, Balatonfüred, Alsó és Felsőörs, Paloznak, Csopak, Tihany, Aszófő, Örvényes, Balatonudvari, Balatonakali, Zánka, Zánka-Gyermekváros,  Balatonarács, Balatoncsicsó, Balatonszepezd, Balatonszőllős, Dörgicse, Fövenyes, Kővágóőrs, Köveskál, Mencshely, Nagyvázsony, Pécsely, Révfülöp, Szentfalva, Tagyon, Vászoly

 Dunaújváros, Kulcs, Rácalmás, Nagyvenyim, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Győr, Győrújbarát, Győrszemere, Abda, Vámosszabadi, Öttevény, Győrszentiván, Töltéstava, Ménfőcsanak, Pécs, Siklós, Pécsvárad, Komló, Siklós, Miskolc, Felsőzsolca, Szirma, Mályi, Kistokaj, Debrecen, Debrecen-Józsa, Szolnok, Kecskemét, Barcs, Kaposvár, Békéscsaba, Békés, Gyula, Mezőberény, Murony, Tarhos, Mezőmegyer.

Tiszafüred, Poroszló, Egyek, Tiszaőrvény, Tiaszaszőlős, Tiszaigar, Tiszaszentimre, Tiszaőrs, Tiszaiván

Távfelügyeleti szolgáltatás igényléséhez hívja a + 36 70 / 750 0 750 – es telefonszámot!
Vagy írjon e-mailt az info@ingyenlakasriaszto.hu – ra és felkeressük önt !

AJÁNLATKÉRÉS/ÉRDEKLŐDÉS
ÖNT IS ÉRDEKLI AZ INGYEN RIASZTÓ AKCIÓNK? SZERETNE HASONLÓAN KEDVEZŐ, EGYEDI AJÁNLATOT KAPNI? ÍRJON NEKÜNK!
Az ingatlan típusa:
Mikor kereshetjük Önt?

KÉRJE DÍJMENTES KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI AJÁNLATUNKAT MOST!

ELEKTRONIKA VONALA VAGYONVÉDELEM – INGYENLAKÁSRIASZTÓ DIVÍZIÓ © MINDEN JOG FENNTARTVA