Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet. Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel

Távfelügyeleti szolgáltatás Országos lefedettséggel!

A távfelügyeleti szolgáltatást két lehetőség szerint csoportosítjuk. Egyik a szolgáltatás típusa a másik pedig az átjelzés fajtája. 

A távfelügyeleti szolgáltatás két típusát különböztetjük meg.

1. Értesítéses szolgáltatás
2. Kivonuló járőrszolgálat

1. Értesítéses szolgáltatás

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket.

2. Kivonuló járőrszolgálat

– Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink elindítják a kivonuló járőrünket és a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket. Téves riasztásjelzés esetén lehetősége van az ügyfélnek a járőr lemondására a riasztástól számított 2 percen belül. Amennyiben ez megtörtént a kivonulás nem számít téves indokolatlan kivonulásnak.

Átjelzés fajtái szerint:

1. GPRS átjelzés
2. IP modulos átjelzés

  1. GPRS átjelzés:

A GPRS szolgáltatásnál az átjelző eszközt és a benne lévő sim kártyát mi biztosítjuk ügyfeleink részére. Ezáltal nincs semmilyen plusz költsége a kommunikációnak tehát nincs plusz telefonköltsége az ügyfélnek. Az ingatlanon belül helyezkedik el a riasztóközpont szabotázsvédett dobozában ezáltal az ingatlanon kívülről nem szabotálható mint a telefonvonal. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. 

2. IP átjelzés:

Ezen átjelzés fajta az ingatlanban levő szélessávú internet kapcsolatot használja. Ennél az átvitelnél minden esetben szükséges az internetszolgáltató modemét szünetmentes egységgel ellátni hogy áramkimaradás esetén is működjön a távfelügyeleti átjelzés. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt. Ezen típusú átjelzéshez a mobil applikáció díjmentes szolgáltatás.

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése minden esetben az aktuális közlekedési, meteorológiai és bűnügyi szempontok szerint történik, úgy, hogy a szerződésben vállalt – maximum 15 perces – kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A kiérkezési idő a gyakorlatban 6-8 percet jelent. A kivonuló járőr hegyvidéki területen terepjárókkal, a belvárosi részeken mozgékony motoros járőrökkel egészülnek ki, a hatékony intézkedés érdekében. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági járőrök.

Legyen még ma ingyen lakásriasztó rendszere!

Hívja a 0670 750 0 750-es telefonszámon
vagy töltse ki kapcsolat felvételi űrlapunkat!

AJÁNLATKÉRÉS/ÉRDEKLŐDÉS
ÖNT IS ÉRDEKLI AZ INGYEN RIASZTÓ AKCIÓNK? SZERETNE HASONLÓAN KEDVEZŐ, EGYEDI AJÁNLATOT KAPNI? ÍRJON NEKÜNK!
Az ingatlan típusa:
Mikor kereshetjük Önt?

KÉRJE DÍJMENTES KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI AJÁNLATUNKAT MOST!

AZ INGYEN LAKÁSRIASZTÓ DIVÍZIÓ AZ ELEKTRONIKA VONALA VAGYONVÉDELEM KIEMELT PARTNERE.